Escola Oficial Idiomes Girona
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Notícies
Actualitat
MATRÍCULA curs 2019-2020 ALUMNAT OFICIAL
14/05/2019

Matrícula pel curs 2019-2020 d'alumnes oficials. Del 4 al 9 de juliol de 2019.

- Enllaç per la matrícula EOI Girona AQUÍ
- Enllaç per la matrícula CPD Santa Coloma de Farners AQUÍ
- Enllaç per la matrícula CPD Palafrugell AQUÍ

Terminis de Matrícula
- Dies 4 i 5 de juliol: Alumnes de 1r a 5è del curs 2018-2019 que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària.
- Dies 6 i 7 de juliol: Alumnes de 1r a 5è del curs 2018-2019 que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup d’una franja horària diferent.
- Dies 8 i 9 de juliol: Alumnes de 1r a C1 del curs 2018-2019 que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO QUALIFICAT/DA o NO PRESENTAT/DA o que van fer la RENÚNCIA de matrícula.

Condicions de Matrícula
- La matrícula s’ha de fer via telemàtica des de l'enllaç que s'obrirà. La matrícula es fa en diferents terminis segons la qualificació final.
- Cada termini s’obre a les 9.00 h del dia que indiqui el calendari, sense tancar la franja anterior.
- L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l’alumne l’haurà de resoldre els dies 11 i 12 de juliol, presencialment a l’escola.
- Els alumnes oficials que NO es matriculin durant el mes de juliol, perdran l’oficialitat. Per matricular-se novament hauran de fer preinscripció i sorteig durant el mes de setembre.

- Matrícula C1 d'alemany, anglès i francès: es farà telemàticament durant el mes de juliol (segons els terminis anteriorment especificats), com els altres nivells i cursos.

Altres Informacions
- Trasllats a altres EOI: Els dies 15 i 16 de juliol per als alumnes oficials un cop formalitzada i pagada la matrícula al centre d’origen. La sol·licitud es farà presencialment a l’escola de destinació i quedarà condicionada a la disponibilitat de places. Caldrà aportar el full de matrícula i el full de pagament.
- Renúncia de matrícula: Per a cursos intensius fins al 26 d’octubre i per a cursos extensius fins al 30 de novembre.
- Retorn de taxes: La renúncia a un curs oficial i sol·licitud de retorn de taxes s’ha de formalitzar no més tard del 5 d’octubre.

Matrícula a C2.1 d'anglès:
-Tots els alumnes que hagin aprovat el C1 d'anglès durant el 2019 i vulguin fer C2.1 s'han de preinscriure del 2 al 5 de setembre de 2019.

Per a més informació, us podeu descarregar el document adjunt.

Descarregar document  |  compartir
Preguntes Freqüents
  |  
Contacte
Español  |  English  | 
EOI - Escola Oficial d'idiomes de Girona
c. Josep Viader i Moliner, 16 17005 Girona T 972 219 100
contacte  |  mapa web  |  vincles d'interès
preguntes freqüents  |  política de privacitat  |  avís legal