Escola Oficial Idiomes Girona
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Notícies
Actualitat
Resum reunions de delegats/des
14/11/2019

11 i 12 de novembre 2019

Moltes gràcies a tots els delegats/des i als membres del consell escolar per assistir a les reunions de delegats del passat dilluns i dimarts.

En aquests resum trobareu:

- Percentatge d’assistència a la reunió
- Continguts de la sessió
- Resum de dubtes/comentaris

L’assistència a les reunions ha estat de 114 alumnes entre delegats i sots-delegats que correspon a més d’un 75% dels grups (alemany 85%, anglès 75%, àrab 80%, català 86%, espanyol 50%, francès 85%, italià 100% i rus 43%). Moltes gràcies!!

Els punts tractats van ser (document ppt adjunt)

- Benvinguda, presentació i tasques dels delegats
- Dades del curs 2019-2020 (nombre d’alumnes, modalitats, cursos especials, col·laboracions, cam, celebracions i premis)
- Novetats curs 2019-2020 (flexibilitzats alemany, C2.1 anglès, matrícula d’actualització, pia+ i nou currículum).
- Torn obert de paraula

A partir dels vostres comentaris/preguntes destaquem:

Punts forts EOI Girona:
bona comunicació, bones instal·lacions, adaptació a les demandes i necessitats dels alumnes, neteja, CAM, molta oferta de cursos especials i activitats “extraescolars”, bar, bon ambient ,professorat motivador, flexibilitat horària (anglès), puntualitat, descomptes de matrícula per discapacitats o família nombrosa), matrícula online, bona coordinació entre professorat,

Suggeriments de millora: recomanar més apps per mòbils, més grups de conversa, cobrir substitucions curtes, més diaris a la biblioteca, millorar les opcions de pagament, mobiliari, oferta de portuguès, el moodle falla, més oferta horària d’alguns idiomes, grups més reduïts d’anglès, descans a mitja classe, oferta de llibres de segona mà,

Dubtes:
No hi ha prou cadires esquerrans: demanar- ho al professor
Aspectes metodològics concrets o ús de llengua 1: primer parlar amb el professor
Antics alumnes, quan podran fer C2 d’anglès?: quan deixi de ser pla experimental (possiblement després de 3 cursos)
Què s’ha de fer per demanar sala d’estudi? Es pot estudiar al CAM o omplir una sol·licitud per demanar aula. Hi ha disponibilitat al matí, molt difícil a la tarda entre setmana.
Hi ha sala per dinar, escalfar menjar? Malauradament no tenim espai lliure per això. A l’escola hi ha servei de bar amb menú diari i preus molt assequibles.
Validesa dels títols? Els certificats de l’EOI són públics, vàlids i corresponen al nivell de competència del Marc Europeu de referència.
Equivalències dels nivells de l’EOI amb certificats oficials? Els certificats de les EOI són oficials, de fet el nom del curs és el mateix que l’equivalència amb el Marc Europeu de Referència. Consulteu web.
Finalitat de la tutoria? La tutoria permet una atenció més personalitzada amb l’alumnat i permet treballar temes concrets d’acord amb el nivell i l’alumne. Les tutories són obligatòries. La tutoria és diferent de l’hora d’atenció a l’alumnat.
Quan són les properes eleccions al consell escolar? Són cada dos anys, les properes al novembre del 2020. Us animem a presentar les vostres candidatures quan arribi el moment.

Moltes gràcies per la vostra assistència i participació. Estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte, suggerència o queixa.
Equip directiu
Novembre 2019
Descarregar document  |  compartir
Preguntes Freqüents
  |  
Contacte
Español  |  English  | 
EOI - Escola Oficial d'idiomes de Girona
c. Josep Viader i Moliner, 16 17005 Girona T 972 219 100
contacte  |  mapa web  |  vincles d'interès
preguntes freqüents  |  política de privacitat  |  avís legal