Escola Oficial Idiomes Girona
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Notícies
Actualitat
MATRÍCULA 2020-2021 Alumnat Oficial
01/07/2020

Els horaris publicats per al curs 2020-2021 es podrien veure afectats i modificats segons l'evolució de la pandèmia i les instruccions del Departament d'Educació i del de Salut. L'EOI Girona treballarà per tenir el màxim de presencialitat, tot i que, depenent dels recursos del centre (espais, professorat...), les condicions de presencialitat podrien variar segons el context.


És important tenir aquests aspectes en compte abans de formalitzar la matrícula.

El professorat de l’EOI Girona ens estem formant per al repte que ens planteja el present i pensant en el futur, per continuar sent un centre de referència innovador en l'aprenentatge de llengües estrangeres.

S'han de matricular en aquest període tots els alumnes del curs 2019-2020 que passen de curs o repeteixen, excepte els alumnes de C1 d'anglès que passen de curs i volen fer C2.1. Aquests han de fer preinscripció del 31 d'agost al 3 de setembre.


PER FER LA MATRÍCULA, EN AQUEST ENLLAÇ

CONSULTEU LES TAXES EN AQUEST ENLLAÇ


Matrícula pel curs 2020-2021 d'alumnes oficials. Del 2 al 7 de juliol de 2020.

Terminis de Matrícula
- Dies 2 i 3 de juliol: Alumnes d'A1 a B2.2 del curs 2019-2020 (i C1 de català i C2.1 d'anglès) que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària.
- Dies 4 i 5 de juliol: Alumnes d'A1 a B2.2 del curs 2019-2020 (i C1 de català i C2.1 d'anglès) que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup d’una franja horària diferent.
- Dies 6 i 7 de juliol: Alumnes d'A1 a C1 del curs 2019-2020 (i C2 de català i C2.1 d'anglès) que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO PRESENTAT/DA o que van fer la RENÚNCIA de matrícula.

Condicions de Matrícula
- La matrícula s’ha de fer via telemàtica des de l'enllaç que s'obrirà. La matrícula es fa en diferents terminis segons la qualificació final.
- Cada termini s’obre a les 9.00 h del dia que indiqui el calendari, sense tancar la franja anterior.
- L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l’alumne l’haurà de resoldre els dies 9 i 10 de juliol, posant-se en contacte amb el centre i de forma telemàtica.
- Els alumnes oficials que NO es matriculin durant el mes de juliol, perdran l’oficialitat. Per matricular-se novament hauran de fer preinscripció i sorteig durant el mes de setembre.

Altres Informacions
- Trasllats a altres EOI: Els dies 13 i 14 de juliol per als alumnes oficials un cop formalitzada i pagada la matrícula al centre d’origen. La sol·licitud es farà presencialment a l’escola de destinació i quedarà condicionada a la disponibilitat de places. Caldrà aportar el full de matrícula i el full de pagament.

Matrícula a C2.1 d'anglès:
-Tots els alumnes que tinguin un certificat de C1 de les escoles oficials d'idiomes o certifcació equivalent i vulguin fer C2.1 s'han de preinscriure del 31 d'agost al 3 de setembre de 2020.

Per a més informació, us podeu descarregar el document adjunt.

Descarregar document  |  compartir
Preguntes Freqüents
  |  
Contacte
Español  |  English  | 
EOI - Escola Oficial d'idiomes de Girona
c. Josep Viader i Moliner, 16 17005 Girona T 972 219 100
contacte  |  mapa web  |  vincles d'interès
preguntes freqüents  |  política de privacitat  |  avís legal