Escola Oficial Idiomes Girona
Generalitat de Catalunya - Departament d'Ensenyament
Notícies
Actualitat
MATRÍCULA ALUMNAT OFICIAL curs 2021-2022
07/06/2021

Matrícula pel curs 2021-2022 d'alumnes oficials. De l'1 al 6 de juliol de 2021.

8 i 9 DE JULIOL: INCIDÈNCIES DE MATRÍCULA
Podeu fer la gestió telemàticament (enviant un email a eoigirona@xtec.cat) o presencialment

MATRÍCULA Alumnat EOI Girona AQUÍ
MATRÍCULA Alumnat CPD Santa Coloma de Farners AQUÍ
MATRÍCULA Alumnat CPD Palafrugell AQUÍ

Terminis de Matrícula
- Dies 1 i 2 de juliol: Alumnes d'A1 a B2.2 del curs 2020-2021 (i C1 de català i C2.1 d'anglès) que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup de la mateixa franja horària.
- Dies 3 i 4 de juliol: Alumnes d'A1 a B2.2 del curs 2020-2021 (i C1 de català i C2.1 d'anglès) que han obtingut la qualificació d’APTE/A i que es volen matricular a un grup d’una franja horària diferent.
- Dies 5 i 6 de juliol: Alumnes d'A1 a C2.2 del curs 2020-2021 (i C2 de català) que han obtingut la qualificació de NO APTE/A, NO PRESENTAT/DA o que van fer la RENÚNCIA de matrícula.

Condicions de Matrícula
- La matrícula s’ha de fer via telemàtica des de l'enllaç que s'obrirà. La matrícula es fa en diferents terminis segons la qualificació final.
- Cada termini s’obre a les 9.00 h del dia que indiqui el calendari, sense tancar la franja anterior.
- L’alumne que no es matriculi dins d’aquest període de matrícula del mes de juliol perdrà la seva prioritat de dia i d’horari respecte als que ja ho hagin fet. Qualsevol incidència relacionada amb la matrícula, l’alumne l’haurà de resoldre els dies 8 i 9 de juliol, posant-se en contacte amb el centre.
- Els alumnes oficials que NO es matriculin durant el mes de juliol, perdran l’oficialitat. Per matricular-se novament hauran de fer preinscripció i sorteig durant el mes de setembre.

Cal fer el pagament per ServiCaixa, Línia Oberta o amb targeta de crèdit en el mateix aplicatiu de matrícula en un termini de 24 hores.

Altres Informacions:
- Trasllats a altres EOI:
Els dies 12 i 13 de juliol per als alumnes oficials un cop formalitzada i pagada la matrícula al centre d’origen. La sol·licitud es farà presencialment o per correu electrònic a l’escola de destinació i quedarà condicionada a la disponibilitat de places. Caldrà aportar el full de matrícula i el full de pagament.
- Matrícula a C2.1 d'anglès:
Tots els alumnes que tinguin un certificat de C1 de les escoles oficials d'idiomes o certifcació equivalent i vulguin fer C2.1 s'han de preinscriure del 31 d'agost al 3 de setembre de 2021.

Podeu consultar més informació AQUÍ o en el document adjunt.

Descarregar document  |  compartir
Preguntes Freqüents
  |  
Contacte
Español  |  English  | 
EOI - Escola Oficial d'idiomes de Girona
c. Josep Viader i Moliner, 16 17005 Girona T 972 219 100
contacte  |  mapa web  |  vincles d'interès
preguntes freqüents  |  política de privacitat  |  avís legal  |  Cookies