Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Abril 2019


INFORMACIONS VÀRIES 


DEPARTAMENT D'ANGLÈS

Girona Cycling Festival 
 
by Dave Walsh (Bike Breaks Girona cycle centre )
 
Date: April 11th 
 
Time: 18.45 h
 
Place: Room 11 
 
Level: 5th & C1

DEPARTAMENT D'ITALIÀ

TITOLO: "DIRITTO D'ASILO E DINTORNI 
Dai salvataggi in mare all'accoglienza negata"

Un'esperta del tema delle migrazioni ci parlerà sul tema dei rifugiati. Dalla tragedia del 3 ottobre 2013 a Lampedusa ai nostri giorni. E gli effetti del decreto Salvini.
Chiara Barresi è stata attivista e ha lavorato come avvocato nell'associazione ARCI di Messina, così come collaboratrice di Amnesty International a Lampedusa. 

DATA:  24 APRILE, ore 18,00

SALA D'ACTES - Attività in italiano aperta a tutti gli studenti della scuola.

DEPARTAMENT D'ÀRAB

Concurs de fotografia @Marroc2019

Del 22 al 25 de març els alumnes del Departament d'Àrab van estar al Marroc visitant Rabat, Meknès, Volubilis i Moulay Idriss.

Vols veure algunes de les fotografies del viatge? A partir del dia 2 d'abril estaran publicades al compte d'Instagram del Departament d'Àrab de l'EOI: @arabeoigirona

Si ens vols ajudar a triar quines són les millors fotografies del viatge, segueix-nos i fes "like" a les fotos que t'agradin més!

INTERCANVI DE LLIBRES SANT JORDI 2019

Del 8 al 26 d'abril de 2019

Al vestíbul de l'EOI GIRONA.

Intercanvi de llibres.

Opció 1. Porta un llibre i agafa'n un altre.

Opció 2. Agafa un llibre i fes un donatiu d'un euro. Aquests diners es destinaran a PROACTIVA OPEN ARMS, ONG de Badalona, que té com a missió principal rescatar del mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

CONCURS DISSENY CARPETA EOI GIRONA 2019-2020

Com cada any busquem un disseny original i personal per a la nostra carpeta. Llegeix les bases, anima't i participa-hi.

El premi és un viatge d'Interrail.

Teniu temps fins al 10 de maig de 2019.

CURSOS D'ESTIU 2019

Avui comencen els nostres cursos d'estiu! Més de 300 alumnes passaran per les nostres aules.

Oferim cursos de 30, 40, 60 i 80 hores. N'hi ha d'alemany, anglès, francès, espanyol, italià, japonès i rus.

Esperem que aprengueu i us divertiu molt.


ENQUESTA DE VALORACIÓ

Gràcies a tots per haver expressat la vostra opinió sobre l'escola i les classes. Prenem nota dels vostres suggeriments i farem el possible per millorar.

Aquí teniu un buidatge amb els resultats i alguns comentaris representatius i curiosos.


SABIES QUE...?

1. L'EOI Girona ha obtingut el reconeixement de centre amb projectes d'innovació pedagògica. Després de treballar molt i molt durant els darrers anys en projectes europeus estem satisfets d'haver rebut aquest reconeixement al nostre esforç, dedicació i motivació per la feina ben feta. Només gi ha dues EOI a tota Catalunya amb aquest reconeixement. N'estem orgullosos i ho volem compartir amb vosaltres.

2. L'EOI Girona va participar al XI Congrés de EOI que va tenir lloc a Málaga del 28 al 30 de març. Hi va presentar una ponència sobre la feina que estem fent en el projecte europeu Erasmus + KA1 "Autonomía y motivación dels alumnado de nivel avanzado".


www.eoigirona.com | sdiaz5@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució sdiaz5@xtec.cat


Per a donar-se de baixa automàticament, faci clic aquí­