Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Desembre 2017

INFORMACIONS VÀRIES 

1. Durant el mes de juny es duran a terme les proves per a l'obtenció dels certificats de nivell intermedi (B1) i nivell avançat (B2 i C1) per l'alumnat oficial i lliure. 
Consulteu calendari de les proves escrites. 

La data de la prova d'expressió i interacció oral es lliurarà el dia de la prova escrita. Aquesta prova es farà el dia o dies immediatament posteriors a la prova escrita. Per a qualsevol dubte o incidència podeu contactar amb el cap de departament corresponent. 

2. Publicació de resultats: 25 de juny a les 00.01 h
Reclamacions fins al 28 de juny a les 12h


DEPARTAMENT DE RUS

El dia 12 de maig de 2018 es va fer una sortida comentada al Scriptorium, al monestir de Ripoll i al poble de Dòrria, en la qual van participar unes 17  persones entre alumnes de rus, amics, amigues i parelles.

Els alumnes de l’ Escola Oficial d’Idiomes duien preparades en rus algunes de les explicacions de l’itinerari, que van ser després traduïdes i completades en català.

Va ser organitzada pel Departament de rus de l'Escola Oficial de Idiomes de Girona i amb la col·laboració del Camp d' Aprenentatge del Ripollès.


DEPARTAMENT D'ESPANYOL

Jornada gastronómica

El miércoles 20 de diciembre, los estudiantes de español celebrarán, en la sala de actos, de 10 a 14 horas, una jornada donde presentarán diferentes muestras gastronómicas de sus respectivos países.

 


CURSOS ESPECIALS

Aquest segon quadrimestre oferim tres cursos especials d'anglès semipresencials, adreçats a alumnat lliure, per a preparar exàmens d'EOI:

EOI ENGLISH B1 EXAM: ROAD TO SUCCESS
EOI ENGLISH B2 EXAM: ROAD TO SUCCESS
EOI ENGLISH C1 EXAM: ROAD TO SUCCESS

Més informació sobre continguts, horaris, professors i preus a l'enllaç de sota.

MOODLE APP

Instal·la't l'aplicació Moodle Mobile i podràs accedir fàcilment als continguts del teu curs Moodle.
 
L'adreça que necessitaràs per definir el lloc és: 
agora-eoi.xtec.cat/eoigirona/moodle
ET POT INTERESSAR...

Has llegit els següents articles?

Learning music or another language makes your brain more efficient, researchers find

Sensory Perception Is Altered By Learning A Second Language

You’re never too old to become fluent in a foreign

MIT Scientists prove adults learn #language to fluency nearly as well as children 


www.eoigirona.com | sdiaz5@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució sdiaz5@xtec.cat