Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Maig 2018


INFORMACIONS VÀRIES 

1. Durant el mes de juny es duran a terme les proves per a l'obtenció dels certificats de nivell intermedi (B1) i nivell avançat (B2 i C1) per l'alumnat oficial i lliure. 
Consulteu calendari de les proves escrites. 

La data de la prova d'expressió i interacció oral es lliurarà el dia de la prova escrita. Aquesta prova es farà el dia o dies immediatament posteriors a la prova escrita. Per a qualsevol dubte o incidència podeu contactar amb el cap de departament corresponent. 

2. Publicació de resultats: 25 de juny a les 00.01 h
Reclamacions fins al 28 de juny a les 12h


DEPARTAMENT DE RUS

El dia 12 de maig de 2018 es va fer una sortida comentada al Scriptorium, al monestir de Ripoll i al poble de Dòrria, en la qual van participar unes 17  persones entre alumnes de rus, amics, amigues i parelles.

Els alumnes de l’ Escola Oficial d’Idiomes duien preparades en rus algunes de les explicacions de l’itinerari, que van ser després traduïdes i completades en català.

Va ser organitzada pel Departament de rus de l'Escola Oficial de Idiomes de Girona i amb la col·laboració del Camp d' Aprenentatge del Ripollès.


CURSOS D'ESTIU 2018

No saps què fer aquest juliol? Vine a fer els nostres cursos d'estiu. Aprèn idiomes i passa-t'ho bé. Avui dia 1 de juny hem publicat les places vacants de molts dels cursos que oferim: 

Cursos de 60 hores:
Alemany, anglès, francès i espanyol.
   

Cursos de 30 hores:
The English Workout
English here, English there, English everywhere
Speak Easy B1
Speak Easy B2

Trobareu tota la informació sobre matrícula, preus, horaris, professors, etc. a l'enllaç de sota.


CONCURS DISSENY CARPETA EOI GIRONA 2018-2019

Ja tenim disseny guanyador de la carpeta del curs vinent.

La persona guanyadora és CRISTINA CASALS DE LA O, que gaudirà d'un fantàstic premi d'un passi de 22 dies amb Interrail.

Tindreu la versió final de la carpeta en breu a les nostres xarxes socials.

Gràcies a tots per les vostres votacions.

PROMO A CAPPELLA

 
La prestigiosa formació vocal sueca està considerada per molts, i des de fa molts anys, com el millor grup a cappella d’Europa. Algunes de les seves cançons han estat revisades i interpretades per moltes de les formacions a cappella d’arreu i ja han esdevinguts clàssics del gènere. Els seu estil es pot dir que es troba entre el jazz i el pop, amb unes harmonitzacions i afinacions perfectes. Més de trenta anys damunt els escenaris, més de dos mil concerts arreu del món, vint treballs discogràfics, programes de televisió i algunes actuacions en esdeveniments destacats i de ressò mundial, els avalen.
 
Només era qüestió de temps que al Girona A Cappella poguéssim gaudir del seu directe.

Descomptes per als nostres alumnes amb codi de promoció EOI518.
FESTIVAL PORTA FERRADA. DESCOMPTES!

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ofereix un 10% de descompte per als estudiants i membres de l'Escola Oficial d'Idiomes de Girona en les entrades de diferents concerts i espectacles de l'edició d'enguany. 
 
IMPORTANT! Les entrades són limitades!! 
 
Per gaudir del descompte cal que us acosteu a la Secretaria del centre, ensenyeu el carnet d'estudiant i aporteu les vostres dades. Us facilitaran un codi per poder adquirir les entrades online (important, només venda online). 
 
El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols és únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques. Aquest any hi actuaran artistes com Jack Johnson, Caetano Veloso, Txarango, Serrat, Pablo Alboran, Diego el Cigala, Ara Malikian, Rozalen + El Kanka, Ismael Serrano, Maceo Parker, Ruben Blades, Andrei Gavrilov i James Rhodes, sense oblidar artistes nacionals de la talla d’Estopa, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Celtas Cortos, Mägo de OZ, Roger Mas, Adriá Puntí i Gerard Quintana.
 
Recordeu que les entrades són limitades i es poden esgotar amb molta rapidesa.
INTERCANVI DE LLIBRES SANT JORDI 2018

Gràcies als donatius que vau fer durant l'intercanvi de llibres d'aquest curs, hem pogut recollir 184,62 euros.

Aquests diners aniran destinats a la Marató de TV3 del 2018 i al projecte de creació d' El Petit Cam.

Gràcies a tots i bona lectura!

ACTIVITAT CULTURAL

Quina és la teva paraula preferida en l'idioma que estàs aprenent?

Ajuda'ns a decorar els vidres de l'entrada amb paraules boniques.

Trobaràs retoladors a consergeria (sobretot torneu-los, si us plau ;)

Mes d'abril i de maig.
AJUTS PARLA3

AJUTS DEL PROGRAMA DE TERCERES LLENGÜES per als estudiants universitaris matriculats a l'EOI Girona
 
Ja està oberta la convocatòria per sol·licitar ajuts del programa PARLA 3 adreçat a estudiants universitaris matriculats a l'EOI Girona. (veure enllaç)
 
El programa PARLA3 de Terceres Llengües, PARLA3, inclou tres tipus d’ajuts que hauràs de sol·licitar a través de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR).
 
Per a totes les modalitats el termini comença l'endemà de la publicació de la convocatòria i l’últim dia és:
 
per a la modalitat A, el 30 de setembre de 2018.
per a la modalitat B, el 30 de setembre de 2018.
per a la modalitat C, el 31 d’agost de 2018.
www.eoigirona.com | sdiaz5@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució sdiaz5@xtec.cat