Si no veu correctament la nostra Newsletter, faci clic aquí­butlletí
Setembre 2019

INFORMACIONS VÀRIES 

1. Inscripció a les proves de certificats B1, B2, C1 per a alumnat lliure, convocatòria maig-juny. Del 2 de març (a partir de les 9 h) al 6 de març de 2020 (a les 23.59 h).
 
2. Adaptacions per a les proves finals.
 
Els aspirants amb necessitats específiques derivades de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials (o altres trastorns greus que tenen el reconeixement oficial de la situació de discapacitat) poden sol·licitar els recursos addicionals necessaris per desenvolupar la prova final.
 
La sol·licitud s'ha de fer no més tard del 26 de març de 2020. Trobaràs més informació al nostre web.

NOVETATS CURS 2019-2020

Nivell A1 D'ALEMANY "via lenta"
 
ALEMANY A1 ▶ A poc a poc i bona lletra!!! 😉 
Vols començar a aprendre alemany al teu ritme i sense estressar-te? Vine al curs A1.1. Un dia a la setmana d’octubre a maig, 65 hores lectives. 
 
Ja tens coneixements bàsics d’alemany? Has fet un curs d’estiu i vols continuar? Repeteixes primer? Vine al curs A1.2. Un dia a la setmana d’octubre a maig, 65 hores lectives.
EOITALK GIRONA. Concurs
 
Ets alumne oficial de l'escola? Fas C1 o C2 d'anglès, alemany, català o francès? Parles com un àngel o com un llibre? Tens una idea i la vols compartir? T’agrada viatjar? Doncs ja ho tens tot per participar en el concurs EOITalk de l’EOICAT.

I per fer-ho, primer hauràs de guanyar el concurs EOITALK GIRONA. Estem segurs que pots ser el guanyador del teu idioma!
 
Més informació a sota.
 

NOVETATS CURS 2019-2020

Ets docent i vols aprendre idiomes? Aquesta informació t'interessa:
 
Programa per a la millora de la competència comunicativa en llengua estrangera del professorat:  PIA+ 2019-2020
 
El Programa PIA+ 2019-2020 és un ajut a l’estudi per al professorat que cursi i superi una llengua estrangera en una EOI o a l’IOC per als nivells següents:
 
- nivells 4t, 5è, C1 i C2 per a la llengua anglesa a les EOI
- nivells 3r, 4t i 5è per a la llengua anglesa a l’IOC
- tots els nivells per a les llengües alemany, àrab, francès, italià, rus i xinès
NOVETATS CURS 2019-2020

Cursos semipresencials, ara també de francès! 
 
Francès B1 (dimarts de 18.30-20.45)
 
NOVETATS CURS 2019-2020

VOLS TORNAR A L'EOI I ACTUALITZAR ELS TEUS CONEIXEMENTS?
 
MATRÍCULA D'ACTUALITZACIÓ
 
Les persones que hagin cursat i superat amb anterioritat cursos de les escoles oficials d'idiomes que condueixen a l'obtenció d'un certificat i que vulguin actualitzar coneixements, poden sol·licitar matricular-se en l'últim curs realitzat o en qualsevol dels cursos inferiors, sempre que hagin transcorregut dos cursos des de l'obtenció del certificat.Què he de fer?
CURSOS ESPECIALS

Si vols aprendre o millorar el teu anglès, català, espanyol o japonès, aquí tens tots els cursos que oferim aquest segon quadrimestre.

English here, English there, English everywhere
Konnichi-wa! Introducció al japonès
Píndoles de català
Español nivel 1A (complet- llista d'espera)

MATRÍCULA TELEMÀTICA OBERTA. Els cursos comencen al febrer. 

Més info a l'enllaç de sota.


www.eoigirona.com | sdiaz5@xtec.cat

En virtut del que preveu la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) i en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li comuniquem que en el cas que no desitgi rebre el nostre newsletter en un futur, només ha de contestar aquest email, indicant en l'assumpte 'BAIXA-COMUNICACIÓ' i serà donat de baixa immediatament de la nostra llista de distribució sdiaz5@xtec.cat